Coronamaatregelen vanaf 28 april 2021

Showroom

Vanaf woensdag 28 april is onze showroom weer zonder afspraak te bezoeken. Omdat we voor iedereen een veilige omgeving willen creëren, hanteren wij een maximaal aantal bezoekers. Wij verzoeken u dringend met maximaal 2 personen onze showroom te bezoeken. Indien u toch met meer komt is er een kans dat we niet iedereen toegang tot de showroom kunnen verlenen. Maandag t/m vrijdag werken wij met 4 adviseurs tegelijk in onze showroom, dat betekent dat wij 8 klanten van dienst kunnen zijn. Indien het maximaal aantal klanten is bereikt, verzoeken wij u vriendelijk plaats te nemen in een wachtvak. Wanneer er weer ruimte is, wordt u opgepikt door één van onze adviseurs. Op zaterdag werken wij met 6 adviseurs zodat er 12 klanten tegelijk de showroom kunnen bezoeken. Omdat wij op zaterdag het maximaal aantal klanten in de showroom hebben, verzoeken wij u buiten te wachten. Vanwege de drukte op de zaterdagen adviseren wij indien mogelijk doordeweeks te komen. Wanneer u klachten of symptomen heeft die duiden op Corona, verzoeken wij u dringend uw bezoek aan onze showroom uit te stellen.

Afhaalbalie

Onze afhaalbalie is vanaf woensdag 28 april weer  geopend voor het afhalen van bestellingen. De afhaalbalie is voorzien van een stoplicht, indien het licht buiten groen brandt, kunt u naar binnen. Bij rood licht verzoeken wij u vriendelijk buiten te wachten. Reparaties kunnen uiteraard ook aangeleverd worden. Om de doorstroom wat te versnellen, verzoeken wij u vooraf uw reparatie aan te melden. U kunt uw reparatie aanmelden via de onderstaande knop.

REPARATIEAFSPRAAK INPLANNEN

Buitendienst

Onze buitendienst is gewoon actief. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u een afspraak inplannen. Op de dag van uw afspraak kunt u na 9.30 bellen voor een tijdsindicatie. Onze klantenservice is te bereiken op: 010 - 479 13 88 Wanneer u klachten of symptomen heeft die duiden op Corona, verzoeken wij u dringend uw afspraak met onze buitendienst te annuleren.
We blijven de informatie die beschikbaar komt via het RIVM en de GGD nauwgezet volgen en zullen hiernaar handelen.