Bestellen

Bestellen

Aan de hand van 7 stappen bestelt u eenvoudig het door u gewenste zonweringsproduct of onderdeel:

  1. Wanneer u het product van uw keuze heeft gevonden, selecteert u dit door op het betreffende product te klikken.
  2. In het scherm verschijnt (technische) informatie. Klik op ‘bereken de prijs’ om op basis van de maten, kleur en opties de prijs van het      eindproduct te berekenen.
  3. Keuzes als: uitvoering, afmetingen, kleur, profielkleur, bedieningszijde, montagewijze, aantal, dienen overeenkomstig uw wens te worden ingevoerd. De prijs wordt op basis van de ingevoerde gegevens automatisch berekend.
  4. Door op BESTELLEN te klikken wordt het product in de winkelwagen geplaatst en kunt u ervoor kiezen om verder te winkelen. Zodra u klaar bent met winkelen, klikt u op ‘verzenden’.
  5. Nu volgt een invulscherm waarin wij vragen naar uw gegevens en heeft u de keuze om het product af te halen, of te laten bezorgen. Na controle van uw gegevens, klikt u nogmaals op verzenden en de bestelling is afgerond.
  6. Het betaalscherm geeft u 2 keuzes: 1.iDeal 2.Overschrijving op IBAN NL02INGB0000638341 t.n.v. Jaloezieënfabriek Zuid onder vermelding van het ordernummer
  7. Na ontvangst van uw opdracht en betaling, ontvangt u van ons een bevestigings e-mail en nemen wij uw bestelling in productie. Wanneer uw bestelling gereed is brengen wij u hiervan eveneens op de hoogte.

Annuleren

U komt terug op uw keuze en wilt uw bestelling annuleren. Dit is begrijpelijk. In dit stadium zijn door ons reeds kosten gemaakt en daarom brengen wij in een dergelijke situatie € 10,00 in rekening. Annuleren is mogelijk binnen 24 uur na uw bestelling.