Vlinderjaloezie

Waarom Jaloezieënfabriek Zuid?

 • Sinds 1962 een begrip in Rotterdam
 • Eigen fabriek en showroom
 • Uitsluitend maatwerk producten
 • Betaal slechts 30% vooruit bij afhalen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Eigen service/reparatie afdeling
 • Showroom 6 dagen in de week geopend:
  ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur en za van 9.00 tot 16.00 uur
  Klantenservice: ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur en za 9.00 tot 12.00 uur

Stel je product samen

Vlinderjaloezie

Bepaal de afmetingen

Vul de gewenste maten in. Alle maten in centimeters invullen. LET OP: Alle bestelde maten zijn maakmaten.

(minimaal 60 cm, maximaal 300 cm)
(minimaal 60 cm, maximaal 260 cm)

Montagehoogte i.v.m. childsafety

Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in centimeters (cm). De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste. Van de opgegeven montagehoogte trekken wij 150cm af i.v.m. de kindveiligheid, wat er overblijft is de lengte van uw bedieningskoord/ketting.
(minimaal 180 cm)

Kies een kleur

Extra opties

Afbeelding voor Vlinderjaloezie

Productinformatie Vlinderjaloezie

Bestel kleurstalen

Productietijd: 10 - 15 werkdagen

Bijzondere lamellen

De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. De speciale lamellen bestaan uit dubbelgevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde en hebben een breedte van 50 mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Als je een parket- of laminaatvloer hebt, werkt een vlinderjaloezie tevens geluiddempend. Een vlinderjaloezie bedient u door middel van een optrekkoord (voor het optrekken en neerlaten van de gehele jaloezie) en een tuimelkoord (voor het open- en dichtvouwen van de losse lamellen).

Materiaal

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieen en plissëgordijnen in één uniek product. De charme van de vlinderjaloezie ligt in haar veelzijdigheid, bereikt door haar verschillende lamellen

 • stof 100% polyester
 • kunstleer 100% polyester

Eenvoudige bediening

U kunt de vlinderjaloezie eenvoudig bedienen. Met een optrekkoord/ketting trekt u de vlinderjaloezie op of laat u hem neer, met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of sluit u ze weer. Zo bepaalt u zelf eenvoudig de inval en de intensiteit van het licht. Voor grote maatvoering is er een vlinderjaloezie met kettingbediening. 

Merk

In onze eigen collectie hebben wij helaas geen vlinderjaloezieën opgenomen. De vlinderjaloezieën verkopen wij van het merk Bece®.

Bevestiging

Alle producten van Jaloezieënfabriek Zuid worden met bevestigingsmaterialen (steunen) geleverd, deze hoeft u niet apart bij te bestellen.

 

Onderhoud

Het onderhoud van vlinderjaloezieën is zeer eenvoudig. Het product is namelijk goed af te stoffen of licht vochtig af te nemen. Het gebruik van bijtende schoonmaakmiddelen wordt hierbij ten zeerste afgeraden. Wanneer u een ernstig vervuilde jaloezie hebt, dan kunt u contact opnemen met onze winkel.

Aandachtspunten
 • Maximaal oppervlakte van vlinderjaloezieën is 5,5m2.
 • Beneden 4m2 worden vlinderjaloezieën geleverd met een optrekkoord/tuimelkoord, boven 4m2 worden vlinderjaloezieën geleverd met een een optrekketting/tuimelkoord.
 • De meetinstructies zijn voor standaard ramen/producten en situaties, heeft u een afwijkende situatie of raam dan kunt u het beste met een foto langskomen in onze showroom voor advies.
 • Als er meerdere vlinderjaloezieën naast elkaar komen te hangen en u wilt dat de lamellen doorlopen dan dient u dit bij het vakje opmerkingen te vermelden.