Bestellen

Bestellen

Meetklaar
Dit betekend dat de ondergrond of plek waar uw nieuwe raamdecoratie komt te hangen zodanig afgewerkt is dat dit geen hinder ondervind in de werking daarvan, zowel technisch als estetisch. Hiermee bedoelen wij dat de kozijnen klaar zijn, het stucwerk is voltooid, de vloer is gelegd, de plinten zijn geplaatst, het plafond gereed en indien van toepassing de tegels zijn geplaatst. Houdt u er wel rekening mee dat het relevant is waar het product komt te hangen, als het product in de dag tot de vensterbank gemonteerd word hoeft de vloer niet klaar te zijn. Wilt u bijvoorbeeld gordijnen dan is het wel van belang dat de vloer klaar is of dat u weet hoeveel extra reductie u voor de nieuwe vloer en de ondergrond moet aanhouden.

Meetinstructies
Voor al onze producten hebben wij een meetinstructie, deze kunt u vinden bij de productcategorie van het gewenste product. De meetinstucties zijn voor standaard ramen/producten en situaties, heeft u een afwijkende situatie of raam kunt u het beste met een foto langskomen in onze showroom voor advies.

Meten en Monteren door Jaloezieënfabriek Zuid
Het is mogelijk dat wij de producten bij u inmeten en monteren, dit is een extra dienst en hier zitten kosten aan verbonden. Deze kosten hangen af van uw adres, aantal producten, soort producten en afmetingen. Voor een prijsindicatie kunt u het beste langs komen in onze showroom. Tevens kan alleen in onze showroom een meetafspraak gemaakt worden. Wij kunnen op 3 doordeweekse dagen afspraken maken voor het inmeten/monteren: maandag, dinsdag en donderdag. Op andere dagen is het niet mogelijk om een meet/montage afspraak te maken. Deze 3 dagen zijn route en regio gebonden, aan de hand van uw adres kunnen wij de dag bepalen. Helaas is het niet mogelijk om een tijdsafspraak te maken, u kunt de desbetreffende ochtend na 09.30 uur bellen voor de exacte tijd dat u staat ingepland. U krijgt een tijdsblokje op van 2 uur, er word van u verwacht dat u in dit tijdsblokje aanwezig bent. Over de benaderingstijd kan niet gediscussieerd worden daar wij afhankelijk zijn van een aantal factoren, wij vragen hiervoor uw begrip. Het is van belang dat u of uw partner (de bewoners van het huis zelf) aanwezig is bij het inmeten, onze monteurs zullen vragen stellen waar alleen u antwoord op kunt geven. In onze showroom zal u bij het maken van de meetafspraak wat meer informatie hierover ontvangen!

Wij kunnen alleen meten en monteren in de regio Rotterdam, hieronder vallen de volgende wijken/plaatsen:
Alblasserdam, Barendrecht, Berkel en Roderijs, Beverwaard, Blijdorp, Bolnes, Capelle a/d IJssel, Centrum, Charlois, Delfshaven, Dordrecht, Feijenoord, s-Gravendeel, s-Gravenland, Heerjansdam, Heijplaat, Heinenoord, Hendrik Ido Ambacht, Hillegersberg, Hoogvliet, IJsselmonde, Katendrecht, Kop van Zuid, Kralingen-Crooswijk, Krimpen a/d IJssel, Lombardijen, Maasdam, Mijnsheerenland, Nesselande, Nieuwerkerk a/d IJssel, Noord, Noordereiland, Ommoord, Oud-Beijerland, Oud-IJsselmonde, Overschie, Papendrecht, Pendrecht, Pernis, Poortugaal, Prins Alexander, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Schiebroek, Schiedam, Spangen, Spijkenisse, Vlaardingen, Vreewijk, Waalhaven, Zestienhoven, Zevenkamp, Zuidwijk en Zwijndrecht.

Als u niet in één van de bovengenoemde wijken/plaatsen woont dan is het op aanvraag en eventuele beschikbaarheid, er bestaat een mogelijkheid dat uw aanvraag niet kan worden gehonoreerd.

Manieren om te bestellen
U kunt op 2 manieren uw bestelling plaatsen: via onze website en bij ons in de showroom. Telefonisch kunnen wij geen bestellingen aannemen.

Stapsgewijs bestellen via onze website
Aan de hand van 7 stappen bestelt u eenvoudig het door u gewenste zonweringsproduct of onderdeel:

  1. Wanneer u het product van uw keuze heeft gevonden, selecteert u dit door op het betreffende product te klikken.
  2. In het scherm verschijnt (technische) informatie. Klik op ‘bereken de prijs’ om op basis van de maten, kleur en opties de prijs van het      eindproduct te berekenen.
  3. Keuzes als: uitvoering, afmetingen, kleur, profielkleur, bedieningszijde, montagewijze, aantal, dienen overeenkomstig uw wens te worden ingevoerd. De prijs wordt op basis van de ingevoerde gegevens automatisch berekend.
  4. Door op BESTELLEN te klikken wordt het product in de winkelwagen geplaatst en kunt u ervoor kiezen om verder te winkelen. Zodra u klaar bent met winkelen, klikt u op ‘verzenden’.
  5. Nu volgt een invulscherm waarin wij vragen naar uw gegevens en heeft u de keuze om het product af te halen, of te laten bezorgen. Na controle van uw gegevens, klikt u nogmaals op verzenden en de bestelling is afgerond.
  6. Het betaalscherm geeft u 2 keuzes: 1.iDeal 2.Overschrijving op IBAN NL02INGB0000638341 t.n.v. Jaloezieënfabriek Zuid onder vermelding van het referentienummer
  7. Na ontvangst van uw opdracht en betaling, ontvangt u van ons een bevestigings e-mail en nemen wij uw bestelling in productie. Wanneer uw bestelling gereed is brengen wij u hiervan eveneens op de hoogte.

Annuleren
Na ontvangst van de bestelling nemen wij deze vrijwel direct in productie, om een korte leveringstermijn te garanderen. De bestelling kunt u tot de volgende werkdag voor 10.00 uur kosteloos annuleren, hierna is annuleren niet meer mogelijk.

Overschrijding aangegeven levertijd
De aangegeven levertijden zijn indicatief en kunnen door Jaloezieënfabriek Zuid tussentijds worden aangepast, daar er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voorkomen in het productieproces. Overschrijding van de aangegeven levertijd geeft geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.