Bestellen

Bestellen

Meetklaar
Dit betekent dat de ondergrond of plek waar uw nieuwe raamdecoratie komt te hangen zodanig afgewerkt is dat dit geen hinder ondervindt in de werking daarvan, zowel technisch als estetisch. Hiermee bedoelen wij dat de kozijnen klaar zijn, het stucwerk is voltooid, de vloer is gelegd, de plinten zijn geplaatst, het plafond gereed en indien van toepassing de tegels zijn geplaatst. Houd u er wel rekening mee dat het relevant is waar het product komt te hangen, als het product in de dag tot de vensterbank gemonteerd wordt, hoeft de vloer niet klaar te zijn. Wil u bijvoorbeeld gordijnen dan is het wel van belang dat de vloer klaar is.

Meetinstructies
Voor al onze producten hebben wij een meetinstructie, deze kunt u vinden bij de productcategorie van het gewenste product. De meetinstructies zijn voor standaard ramen/producten en situaties. Heeft u een afwijkende situatie of raam dan kunt u het beste met een foto langskomen in onze showroom voor advies.

Manieren om te bestellen
U kunt op 2 manieren uw bestelling plaatsen: via onze website of bij ons in de showroom. Telefonisch kunnen wij geen bestellingen aannemen.

Stapsgewijs bestellen via onze website
Aan de hand van 7 stappen bestelt u eenvoudig het door u gewenste zonweringsproduct of onderdeel:

  1. Wanneer u het product van uw keuze heeft gevonden, selecteert u dit door op het betreffende product te klikken.
  2. In het scherm verschijnt (technische) informatie. Klik op ‘bereken de prijs’ om op basis van de maten, kleur en opties de prijs van het eindproduct te berekenen.
  3. Keuzes als: uitvoering, afmetingen, kleur, profielkleur, bedieningszijde, montagewijze, aantal, dienen overeenkomstig uw wens te worden ingevoerd. De prijs wordt op basis van de ingevoerde gegevens automatisch berekend.
  4. Door op BESTELLEN te klikken wordt het product in de winkelwagen geplaatst en kunt u ervoor kiezen om verder te winkelen. Zodra u klaar bent met winkelen, klikt u op ‘verzenden’.
  5. Nu volgt een invulscherm waarin wij vragen naar uw gegevens en heeft u de keuze om het product af te halen of te laten bezorgen. Na controle van uw gegevens, klikt u nogmaals op verzenden en de bestelling is afgerond.
  6. Het betaalscherm geeft u 2 keuzes: 1.iDeal 2.Overschrijving op IBAN NL02INGB0000638341 t.n.v. Jaloezieënfabriek Zuid onder vermelding van het referentienummer.
  7. Na ontvangst van uw opdracht en betaling, ontvangt u van ons een bevestigingsmail en nemen wij uw bestelling in productie. Wanneer uw bestelling gereed is, brengen wij u hiervan eveneens op de hoogte.

Annuleren
Na ontvangst van de bestelling nemen wij deze vrijwel direct in productie, om een korte leveringstermijn te garanderen. De bestelling kunt u tot de volgende werkdag voor 10.00 uur kosteloos annuleren, hierna is annuleren niet meer mogelijk.

Overschrijding aangegeven levertijd
De aangegeven levertijden zijn indicatief en kunnen door Jaloezieënfabriek Zuid tussentijds worden aangepast, daar er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voorkomen in het productieproces. Overschrijding van de aangegeven levertijd geeft geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.