Finesse

Waarom Jaloezieënfabriek Zuid?

 • Sinds 1962 een begrip in Rotterdam
 • Eigen fabriek en showroom
 • Uitsluitend maatwerk producten
 • Betaal slechts 30% vooruit bij afhalen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Eigen service/reparatie afdeling
 • Showroom 6 dagen in de week geopend:
  ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur en za van 9.00 tot 16.00 uur
  Klantenservice: ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur en za 9.00 tot 12.00 uur

Stel je product samen

Finesse

Bepaal de afmetingen

Vul de gewenste maten in. Alle maten in centimeters invullen. LET OP: Alle bestelde maten zijn maakmaten.

(minimaal 40 cm, maximaal 270 cm)
(minimaal 40 cm, maximaal 300 cm)

Montagehoogte i.v.m. childsafety

Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in centimeters (cm). De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste. Van de opgegeven montagehoogte trekken wij 150cm af i.v.m. de kindveiligheid, wat er overblijft is de lengte van uw bedieningskoord/ketting.
(minimaal 180 cm)

Kies een kleur

Extra opties

Afbeelding voor Finesse

Productinformatie Finesse

Bestel kleurstalen

Productietijd: 15 - 20 werkdagen* 

De finesse, het voordeligere alternatief van Luxaflex Silhouette,  geeft u een eindeloze variatie in lichtinval. Door deze unieke constructie van zwevende lamellen tussen beide voiles, houdt u ongehinderd zicht naar buiten.  De Finesse brengt het beste van twee werelden bij u in huis en is een combinatie van elegantie en functionaliteit. Dit sfeervolle product wordt geleverd in diverse stofstructuren, met ieder zijn eigen eigenschappen.

Door de UV-filterende werking van de stoffen beschermt de finesse uw vloer en meubels tegen verkleuring. Het is het enige product waarbij ca. 80% wordt gefilterd in de geopende stand. 

De finesse heeft ook een sterk isolerende eigenschap, welke vergelijkbaar is met de Silhouette van Luxaflex. Het houdt hartje zomer uw kamer heerlijk koel, en de energierekening in de winter lager dan voorheen.

Bent u op zoek naar net dat beetje extra’s? Kies dan voor de markante 70mm lamellen.

De finesse is leverbaar in de volgende series:

Avantgarde maximaal 270cm
Elegance maximaal 250cm
Naturel maximaal 250cm
So bright maximaal 270cm
So chique maximaal 270cm

 

Bevestiging

Alle producten van Jaloezieënfabriek Zuid worden met bevestigingsmaterialen (steunen) geleverd, deze hoeft u niet apart bij te bestellen.

* De productietijd is een inschatting en kan afwijken van het aantal opgegeven dagen. JFZ doet er alles aan om de productietijd te waarborgen. Mocht dit toch niet haalbaar zijn dan stellen wij u op de hoogte.

Stofeigenschappen:

Avantgarde

Finesse Avantgarde heeft een ruwer geweven voile, welke een helder doorzicht geeft. De grovere weving van de voile geeft de Avantgarde een moderne uitstraling. De voiles zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de lamel. Avantgarde is leverbaar in 50mm lamelbreedte. 

Elegance

Finesse Elegance heeft een “zachte” voile met een helder doorzicht. Elegance is leverbaar in 70mm en 50mm lamelbreedte en geeft een zeer elegante uitstraling aan uw Finesse. De voiles zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de lamel.

Natural

Finesse Natural heeft een fijn geweven voile, welke een helder doorzicht geeft. De weving van de lamel, geeft deze stof een natuurlijke uitstraling. Natural is leverbaar in 50mm lamelbreedte.

So Bright

Finesse So Bright heeft een zeer “zachte” voile met een zeer helder doorzicht. So Bright is leverbaar in 50mm lamelbreedte en geeft een zeer elegante uitstraling aan uw finesse. De voiles zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de lamel.

So Chique

Finesse So Chique heeft een zeer fijn geweven voile. Aan de voorzijde is gekozen voor een gekleurde voile, terwijl de voile aan de achterzijde en de lamel zijn uitgevoerd in wit. De fijne weving geeft deze stof een zeer chique uitstraling. So Chique is leverbaar in 50mm lamelbreedte. 

 

Aandachtspunten:
 • Als er meerdere finessegordijnen naast elkaar komen te hangen en u wilt dat de lamellen doorlopen dan dient u dit bij het vakje opmerkingen te vermelden.
 • De meetinstructies zijn voor standaard ramen/producten en situaties, heeft u een afwijkende situatie of raam dan kunt u het beste met een foto langskomen in onze showroom voor advies.