Finesse

Waarom Jaloezieënfabriek Zuid?

 • Sinds 1962 een begrip in Rotterdam
 • Eigen fabriek en showroom
 • Uitsluitend maatwerk producten
 • Betaal slechts 30% vooruit bij afhalen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Eigen service/reparatie afdeling
 • Showroom 6 dagen in de week geopend:
  za van 9.00 tot 16.00 uur en ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur
  Klantenservice: ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur en za 9.00 tot 10.00 uur

Stel je product samen

Finesse

Bepaal de afmetingen

Vul de gewenste maten in. Alle maten in centimeters invullen. LET OP: Alle bestelde maten zijn maakmaten.

(minimaal 40 cm, maximaal 270 cm)
(minimaal 40 cm, maximaal 300 cm)

Montagehoogte i.v.m. childsafety

Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in centimeters (cm). De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste. Van de opgegeven montagehoogte trekken wij 150cm af i.v.m. de kindveiligheid, wat er overblijft is de lengte van uw bedieningskoord/ketting.
(minimaal 180 cm)

Kies een kleur

Extra opties

Afbeelding voor Finesse

Productinformatie Finesse

Bestel kleurstalen

max 300cm hoogProductietijd: 15 - 20 werkdagen* 

Finesse® Shades wordt geleverd in drie stofseries: Elegance, Mirador en So Bright. Iedere stofserie heeft zijn eigen karakter. Alle stoffen worden geleverd in diverse eigentijdse kleuren en hebben een 75 mm lamel. Door deze 75 mm lamel is er extra ruimte tussen de lamellen hetgeen zorgt voor een optimaal zicht naar buiten en een zeer mooie diffuus lichtinval.

Door de UV-filterende werking van de stoffen beschermt de finesse uw vloer en meubels tegen verkleuring. Het is het enige product waarbij ca. 80% wordt gefilterd in de geopende stand. 

De finesse heeft ook een sterk isolerende eigenschap, welke vergelijkbaar is met de Silhouette van Luxaflex. Het houdt hartje zomer uw kamer heerlijk koel, en de energierekening in de winter lager dan voorheen.

De finesse is leverbaar in de volgende series:

Elegance max 250cm breed max 300cm hoog
Mirador max 270cm breed max 300cm hoog
So bright max 270cm breed max 300cm hoog

Bevestiging

Alle producten van Jaloezieënfabriek Zuid worden met bevestigingsmaterialen (steunen) geleverd, deze hoeft u niet apart bij te bestellen.

* De productietijd is een inschatting en kan afwijken van het aantal opgegeven dagen. JFZ doet er alles aan om de productietijd te waarborgen. Mocht dit toch niet haalbaar zijn dan stellen wij u op de hoogte.

Stofeigenschappen:

Mirador

Finesse Mirador heeft een “zachte” voile met een helder doorzicht. Mirador is leverbaar in 70mm lamelbreedte en geeft een zeer elegante uitstraling aan uw Finesse. De voiles zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de lamel.

Elegance

Elegance heeft een delicate voile met een helder doorzicht. Elegance is leverbaar in 75 mm lamelbreedte en geeft een zeer elegante uitstraling aan de Finesse® Shades. De voiles zijn uitgevoerd in bijpassende kleur als de lamel.

So Bright

Finesse So Bright heeft een zeer “zachte” voile met een zeer helder doorzicht. So Bright is leverbaar in 50mm lamelbreedte en geeft een zeer elegante uitstraling aan uw finesse. De voiles zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de lamel.

 

Aandachtspunten:
 • Als er meerdere finessegordijnen naast elkaar komen te hangen en u wilt dat de lamellen doorlopen dan dient u dit bij het vakje opmerkingen te vermelden.
 • De meetinstructies zijn voor standaard ramen/producten en situaties, heeft u een afwijkende situatie of raam dan kunt u het beste met een foto langskomen in onze showroom voor advies.