Ophalen en verzenden

Ophalen

Bestellingen kunnen worden opgehaald op het adres van Jaloezieënfabriek Zuid aan de Beverwaardseweg 295/299 in Rotterdam. Bij de afhaalbalie (blauwe deur) kunt u de bestelling afhalen. U kunt het openstaande bedrag pinnen of contant betalen. Met een creditcard betalen, is helaas niet mogelijk. U kunt de bestelling afhalen tijdens onze openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 09.00 - 17.00 uur en op Zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

 

Bezorgen

Bezorgkosten

Bestellingen kunnen worden bezorgd. De bezorging is tot aan de eerste deur. Tegen een meerprijs van € 20,- worden pakketten met een maximale breedte/lengte van 500cm bezorgd. De administratie- en bezorgkosten bedragen € 20,- per bestelling in Nederland, bij verzending naar België bedragen deze kosten € 40,- per bestelling. Bezorgen naar andere landen is geen mogelijkheid.

Onze vervoerder
In de meeste gevallen wordt uw bestelling geleverd door onze vervoerder NE-Distriservice. NE-Distriservice bezorgt op basis van route en regio. In uw regio wordt er twee keer per week geleverd. U kunt aan de hand van uw postcode precies zien op welke dagen er geleverd zal worden. Het leverschema van NE-Distriservice kunt u vinden via de volgende link: http://www.ne.nl/leverschema . Enkele dagen voor de levering krijgt u een bevestiging per e-mail van de geplande afleverdatum. De avond voor de levering ontvangt u een e-mail met een link waarmee u de verwachte aflevertijd kunt volgen. Daar wij samenwerken met een onafhankelijke vervoerder (NE) hebben wij geen inspraak op de route. 

Deelleveringen
Als u verschillende producten uit meerdere productcategorieën heeft besteld dan kan het voorkomen dat uw bestelling door verschillende vervoerders op verschillende momenten worden geleverd.

Onderdelen
Voor onderdelen gelden andere bedragen en levercondities. De administratie-en verzendkosten van een onderdelenbestelling (brievenbus) in Nederland bedragen € 5,- per bestelling. De administratie-en verzendkosten van een onderdelenbestelling (brievenbus) in België bedragen € 10,- per bestelling. De post wordt met PostNL verstuurd. Sommige onderdelen passen niet door de brievenbus, hierdoor wordt het als een pakketje verzonden. De kosten voor een onderdelenbestelling (pakketpost) in Nederland bedragen € 10,- per bestelling, de kosten voor een onderdelenbestelling (pakketpost) in België bedragen € 20,- per bestelling. In de meeste gevallen wordt uw onderdelenbestelling met een pakketje geleverd door Transmission. U ontvangt van Transmission een e-mail met de exacte afleverdag en tijd.

Onderdelen kunt u ook afhalen zonder afspraak bij onze afhaalbalie. U hoeft de onderdelen niet eerst via onze website te bestellen. Wij hebben niet altijd alle onderdelen voorradig, u kunt natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen over de huidige voorraad!