Meten en Monteren door JFZ

Meten en Monteren door Jaloezieënfabriek Zuid
Het is mogelijk dat wij de producten bij u inmeten en monteren, dit is een extra dienst en hier zitten kosten aan verbonden. Deze kosten hangen af van uw adres, aantal producten, soort producten en afmetingen. Voor een prijsindicatie kunt u het beste langs komen in onze showroom.

Meet en montage dagen
Wij kunnen op 3 doordeweekse dagen afspraken maken voor het inmeten/monteren: maandag, dinsdag en donderdag. Op andere dagen is het niet mogelijk om een meet/montage afspraak te maken. Deze 3 dagen zijn route en regio gebonden, aan de hand van uw adres kunnen wij de dag bepalen. 

Tijdsafspraak
Helaas is het niet mogelijk om een tijdsafspraak te maken, u kunt de desbetreffende ochtend na 09.30 uur bellen voor de exacte tijd dat u staat ingepland. U krijgt een tijdsblokje op van 2 uur, er word van u verwacht dat u in dit tijdsblokje aanwezig bent. Over de benaderingstijd kan niet gediscussieerd worden daar wij afhankelijk zijn van een aantal factoren, wij vragen hiervoor uw begrip. 

Meetafspraak maken
Meetafspraken kunnen alleen in onze showroom gemaakt worden, dit kan niet telefonisch of per e-mail. In onze showroom kunt de gewenste producten uitzoeken, kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen inclusief de kosten voor het inmeten en monteren, een meetafspraak inplannen en kunt u de aanbetaling doen.

Aanwezig zijn tijdens het inmeten
Het is van belang dat u of uw partner (de bewoners van het huis zelf) aanwezig zijn bij het inmeten, onze monteurs zullen vragen stellen waar alleen u antwoord op kunt geven. Wanneer er iemand anders ter plekke is zal er niet ingemeten worden en kunt u een nieuwe afspraak maken.

Onze regio met betrekking tot het inmeten en monteren
Wij kunnen alleen meten en monteren in de regio Rotterdam, hieronder vallen de volgende wijken/plaatsen:
Alblasserdam, Barendrecht, Berkel en Roderijs, Beverwaard, Blijdorp, Bolnes, Capelle a/d IJssel, Centrum, Charlois, Delfshaven, Dordrecht, Feijenoord, s-Gravendeel, s-Gravenland, Heerjansdam, Heijplaat, Heinenoord, Hendrik Ido Ambacht, Hillegersberg, Hoogvliet, IJsselmonde, Katendrecht, Kop van Zuid, Kralingen-Crooswijk, Krimpen a/d IJssel, Lombardijen, Maasdam, Mijnsheerenland, Nesselande, Nieuwerkerk a/d IJssel, Noord, Noordereiland, Ommoord, Oud-Beijerland, Oud-IJsselmonde, Overschie, Papendrecht, Pendrecht, Pernis, Poortugaal, Prins Alexander, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Schiebroek, Schiedam, Spangen, Spijkenisse, Vlaardingen, Vreewijk, Waalhaven, Zestienhoven, Zevenkamp, Zuidwijk en Zwijndrecht.

Als u niet in één van de bovengenoemde wijken/plaatsen woont dan is het op aanvraag en eventuele beschikbaarheid, er bestaat een mogelijkheid dat uw aanvraag niet kan worden gehonoreerd.

Meetklaar
Dit betekend dat de ondergrond of plek waar uw nieuwe raamdecoratie komt te hangen zodanig afgewerkt is dat dit geen hinder ondervind in de werking daarvan. Hiermee bedoelen wij dat de kozijnen klaar zijn, het stucwerk is voltooid, de vloer is gelegd, de plinten zijn geplaatst, het plafond gereed en indien van toepassing de tegels zijn geplaatst. Wanneer het huis niet meetklaar is, kunnen wij helaas niet inmeten.

Betaling
Bij het maken van een meetafspraak in onze showroom vragen wij een aanbetaling van circa 25% van het totaalbedrag. Het resterende bedrag kunt u voldoen bij montage of afhalen per pin of contant. Zonder aanbetaling kunnen wij helaas geen meetafspraak maken.

Definitieve prijs
De prijs die in de showroom berekend word is altijd een indicatie, na het inmeten kan de exacte prijs pas bepaald worden. De dag na uw inmeetafspraak zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de definitieve prijs door te geven en een montage afspraak in te plannen. Na dit gesprek zullen wij de prijs en montage afspraak bevestigen per e-mail.

Garantie
Wanneer u de producten door ons laat inmeten en monteren zit hier garantie op. De garantie op het voorrijden is 1 jaar, de garantie op de producten is 2 jaar.

Niet thuis
Wanneer onze collega's u niet thuis aantreffen zullen zij een briefje in de brievenbus achterlaten zodat u een nieuwe afspraak kunt maken.