Meten en Monteren door JFZ

Meten en monteren door Jaloezieënfabriek Zuid

Standaard meten en monteren onze klanten de producten zelf. Dat is eenvoudig te doen. Hulp nodig? Bekijk de meet- en montagehandleiding of kom langs in onze showroom voor vakkundig advies.

Wij meten en monteren de raamdecoratie ook graag voor u. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de afmetingen, het aantal producten en uw woonplaats. Onder het genot van een kopje thee of koffie rekenen wij in onze showroom met alle plezier een prijs voor u uit.

Meetafspraak maken

Meetafspraken kunnen alleen in de showroom worden gemaakt. Als u foto’s en globale maten van de ramen meeneemt, kunnen wij samen met u bekijken welke raambekleding geschikt is voor uw ramen en iets moois uitzoeken. Hierna rekenen wij een vrijblijvende offerte voor u uit. Als u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een meetafspraak in. Wij vragen hierbij een aanbetaling van ongeveer 25%.

Meetklaar

Het is belangrijk dat uw woning meetklaar is als er wordt ingemeten. Dit betekent dat de kozijnen klaar zijn, het stucwerk is voltooid, de vloer is gelegd, het plafond gereed is en de plinten zijn geplaatst. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij niet nauwkeurig inmeten waardoor de raamdecoratie niet perfect past. 

Inmeten

Op de dag dat wij bij u komen inmeten, kunt u na 09.30 uur bellen voor hoe laat wij bij u zijn. Wij geven dan een tijdvak aan van twee uur. Het is belangrijk dat u zelf aanwezig bent als wij komen inmeten. Bij het inmeten kunt u onder andere kiezen aan welke kant u de bediening van uw product wilt hebben. Naast deze beslissing zijn er nog vele opties waar u uit kunt kiezen, waardoor het belangrijk is dat u zelf thuis bent. Zo kunnen wij er met u voor zorgen dat uw zonwering straks helemaal naar uw zin is.

Regio

Wij meten en monteren alleen binnen de regio Rotterdam.​

Definitieve prijs

De prijs die wij in de showroom voor u hebben uitgerekend, kan veranderen als de maten, het aantal of andere opties wijzigen. De dag na het inmeten nemen wij telefonisch contact met u op om een definitieve prijs door te geven. 

Ook maken wij dan indien gewenst een montageafspraak met u. Hierna mailen wij u een bevestiging van de prijs en eventueel de datum van de montageafspraak door. 

Afhalen

Als wij bij u thuis hebben ingemeten, kunt u ervoor kiezen om de producten zelf af te halen en te monteren. Dat is eenvoudig te doen en wij leggen graag bij de afhaalbalie uit hoe de raambekleding gemonteerd kan worden. Bij de afhaalbalie kunt u het resterende bedrag pinnen of contant betalen.

Monteren

Wij monteren de producten ook graag voor uw. Dat kunnen wij alleen doen als wij bij u hebben ingemeten. Op de dag dat wij bij u komen monteren kunt u na 09.30 uur bellen voor hoe laat wij bij u zijn. Wij geven dan een tijdvak aan van twee uur. Na het monteren van de raamdecoratie kunt u het openstaande bedrag pinnen of contant betalen. 

Niet thuis

Wanneer u niet thuis bent, laten wij een briefje in uw brievenbus achter. U kunt telefonisch een nieuwe meet- of montageafspraak maken.

Garantie

U heeft twee jaar garantie op de producten. Als u de raamdecoratie door ons heeft laten inmeten en monteren, heeft u één jaar garantie aan huis. Hierna bieden wij nog één jaar garantie aan de fabriek.