Duo rolgordijn

Waarom Jaloezieënfabriek Zuid?

 • Sinds 1962 een begrip in Rotterdam
 • Eigen fabriek en showroom
 • Uitsluitend maatwerk producten
 • Betaal slechts 30% vooruit bij afhalen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Eigen service/reparatie afdeling
 • Showroom 6 dagen in de week geopend:
  za van 9.00 tot 16.00 uur en ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur
  Klantenservice: ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur en za 9.00 tot 10.00 uur

Stel je product samen

Duo rolgordijn

Bepaal de afmetingen

Vul de gewenste maten in. Alle maten in centimeters invullen. LET OP: Alle bestelde maten zijn maakmaten (inclusief steunen, geen doekmaten).

(minimaal 40 cm, maximaal 280 cm)
(minimaal 100 cm, maximaal 280 cm)

Montagehoogte i.v.m. childsafety

Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in centimeters (cm). De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste. Van de opgegeven montagehoogte trekken wij 150cm af i.v.m. de kindveiligheid, wat er overblijft is de lengte van uw bedieningskoord/ketting.
(minimaal 180 cm)

Kies een kleur

Extra opties

Standaard worden onze duo rolgordijnen geleverd met een montageprofiel. Als extra optie kunnen ze met een luxe cassette bovenbak worden besteld. Bij de keuze montageprofiel wordt het duo rolgordijn altijd uitgevoerd met een roede aan de onderzijde. Bij het model met cassette wordt er een luxe druppelvormige onderlat gebruikt.
Kies de kleur van het montageprofiel en de steunen.
Bij een 'in de dag' montage wordt uw duo rolgordijn met plafondsteunen geleverd. Bij een 'op de montage' worden er wandbeugels bijgeleverd.
U kunt kiezen uit een handmatige bediening(d.m.v ketting) of een elektrisch bediening(d.m.v. een motor met ingebouwde lithium-ion accu). Zie voor meer informatie het kopje 'elektrische bediening'.
1 kanaal afstandsbediening kunt u 1 product aansturen met een 5 kanaals kunt 5 producten apart aansturen of meerderen tegelijk. De VAR heeft een scrollwieltje voor het eenvoudig afstellen voor het open en dicht doen van de stof.

Afbeelding voor Duo rolgordijn

Productinformatie Duo rolgordijn

Bestel kleurstalen

Productietijd duo rolgordijn: 7 - 12 werkdagen*

Duo rolgordijn

Het duo rolgordijn maakt van elke lichtinval, een unieke lichtinval. De stof van dit product bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaalt u uw lichtinval. Het duo rolgordijn is verkrijgbaar in meer dan 40 prachtige naturelkleuren. 

Met dit product kunt u eindeloos variëren in lichtfiltering.

 • open, maximale lichttoetreding en vrijzicht
 • half open, gedeeltelijke zonwering
 • dicht, maximale zonwering en privacy

Creëer een gevoel van luxe met verfijnde voiles, zijdeachtige stoffen en doeken met prachtig ingeweven metallic draden voor een exclusieve uitstraling. Nog meer variëren? Kies voor stoffen met bijzondere structuren!

De metalen ketting met koordgewicht is zeer gemakkelijk te bedienen en heeft een moderne uitstraling. 

Alle stoffen in onze collectie bestaan uit 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel die nagenoeg krimpvrij is. Bovendien heeft polyester een uitstekende lichtbestendigheid.

Bevestiging

Alle producten van Jaloezieënfabriek Zuid worden met bevestigingsmaterialen (steunen) geleverd, deze hoeft u niet apart bij te bestellen.

* De productietijd is een inschatting en kan afwijken van het aantal opgegeven dagen. JFZ doet er alles aan om de productietijd te waarborgen. Mocht dit toch niet haalbaar zijn dan stellen wij u op de hoogte.

Afmetingen

De maximale breedte van het duo rolgordijn varieert per serie, de hoogte is altijd maximaal 280cm.

 • S    serie maximaal 280cm breed
 • V    serie maximaal 280cm breed
 • E    serie maximaal 280cm breed
 • T    serie maximaal 260cm breed
 • X    serie maximaal 260cm breed
 • BO  serie maximaal 280cm breed 
 Aandachtspunten
 • Reiniging met een lichtvochtige doek mogelijk.
 • Twee vitragestoffen achter elkaar kunnen een moiré effect geven.
 • Standaard worden de producten sluitend geleverd.
 • Model met cassette is zowel i.d.d. als o.d.d. leverbaar.
 • Als er meerdere duo rolgordijnen naast elkaar komen te hangen en u wilt dat de banen doorlopen dan dient u dit bij het vakje opmerkingen te vermelden.
 • De meetinstructies zijn voor standaard ramen/producten en situaties, heeft u een afwijkende situatie of raam dan kunt u het beste met een foto langskomen in onze showroom voor advies.
 • Bent u benieuwd naar onze andere producten kijk daarvoor op onze overzichtspagina
 • Voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kunt u terecht op onze FAQ pagina: https://www.jaloezieenfabriekzuid.nl/faq

 

 Elektrische bediening

Wij hebben 2 merken motoren in ons assortiment: Brel & Somfy. Hieronder vindt u de specifiacties: 

Brel

De Brel BLE(tweewegcommunicatie) heeft geen kabels. Het product kunt u draadloos bedienen met afstandsbediening. In combinatie met de Brel Hub bedient u de motor ook via uw smartphone of spraakassistent Google Home, Siri of Amazon Alexa.

 • Brel BLE25 1.1nm: Bi-directionele buismotor met ingebouwde accu laad je gemiddeld 2/3 keer per jaar op. 
  Details: elektronische eindposities, geintegreerde Li-ion batterij (2000 mAh) en micro USB, oplaadbaar, ingebouwde radio ontvanger, voorkeurspositie, automatische uitschakeling, laag energieverbruik, regelbare snelheid, Bi-directioneel.
 • Brel BLEQ28 2nm: Bi-directionele extra stille buismotor met ingebouwde accu. Gaat ongeveer 1 jaar mee op 1 lading(afhankelijk van het gebruik). Geschikt voor de grotere rolgordijnen.
  Details: lektronische eindposities, geintegreerde Li-ion batterij (2800 mAh) en micro USB, oplaadbaar, ingebouwde radio ontvanger, voorkeurspositie, automatische uitschakeling, laag energieverbruik, regelbare snelheid, Bi-directioneel, extra stil 46db.
 • Brel BPEQ28 2nm: Bi-directionele extra stille buismotor met 230 volt. Geschikt voor de grotere rolgordijnen.
  Details: Elektronische eindposities, 230V ,voorzien van 5m snoer, ingebouwde radio ontvanger, voorkeurspositie, laag energieverbruik, regelbare snelheid, Bi-directioneel, extra stil 46db.

Met de Brel Hub USB 1554 kunt u uw raamdecoratie met de smartphone of tablet besturen waar u ook bent ter wereld. Het enige wat u nodig heeft, is een interverbinding. Ook maakt de Brel Hub 1554 het mogelijk om te communiceren met slimme speakers als Google Home, Amazon Alexa en Siri.

Somfy

Somfy RTS(mono-communicatie) draadloos bedienen met afstandsbediening of via de App met Tahoma, Homewizard, Klikaan Klikuit en Homey.

 • Somfy Sonesse Ultra 30: 12 volt RTS draadloze stille buismotor. 1 tot 2 keer per jaar opladen.
  Details: elektronische eindposities, geintegreerde Li-ion batterij, 2600mAh, ongeveer 10 maanden werking(afhankelijk van afmeting rolgordijn en bediening), in snelheid regelbaar voor nog stiller resultaat(10rpm tot 28rpm), soft start en soft stop, externe lader direct aansluitbaar op motorkop, laadtijd minder dan 6 uur. Tijdens het opladen is het rolgordijn bedienbaar.