Gordijnen van JFZ

Gordijnen van JFZ

Gordijnen zijn de functionele sfeermakers binnen uw interieur. Wij brengen u graag op de hoogte van de huidige trends, alle soorten gordijnen, materialen, kleuren en afsluitend een stappenplan om de juiste keuze te maken. Bekijk hier onze gordijnen.

 

Gordijnen trend 2020:

  • Warme kleuren zijn de trend van 2020
  • Groen (lichtgroen met blauwe elementen) is de kleur van het jaar

 

Uitgelicht:

Vitrage met een metalen draad:

Vitrage met metalen draad   Gordijnen met metaaldraad

 

Soorten gordijnen: 

Inbetween gordijnen:

Inbetween gordijnen zijn ideaal om de lichtinval in uw kamer te kunnen bepalen, tevens blijft ook uw privacy bewaard. Als u overdag wilt genieten van lichtinval in uw woning zijn dit de perfecte gordijnen.

Overgordijnen:

Overgordijnen zijn de sfeermakers binnen uw interieur. Overgordijnen zijn uitermate functioneel door de goede isolatie en geluiddempende werking. Bovendien zijn ze makkelijk te combineren met andere soorten raamdecoratie.

Versusgordijnen:

Door de mooie waveconnectie van de versusgordijnen, wordt in elke stand van het gordijn uw privacy bewaard. De mooie golving van de verticale weving zorgt voor een unieke uitstraling binnen uw interieur.

Bezoek voor inspiratie onze pinterest pagina of neem een kijkje tussen al onze producten.

Gordijnen jfz  Gordijnen trend  Gordijnen transparant

 

Stappenplan voor het selecteren van uw gordijnen:

  • In welke kamer komt het gordijn te hangen?

Wat belangrijk is voor de keuze van de juiste gordijnen, is de kamer waar het product komt te hangen. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid licht die er in de kamer moet komen. Wij van JFZ bieden verschillende soorten stoffen aan: transparant, semitransparant, dim-out, maar ook verduisterende stoffen zodat u altijd vindt wat u zoekt.

  • Matcht het gordijn met het interieur?

Het gordijn maakt deel uit van uw interieur, daarom is het advies om het gordijn altijd te matchen met de kleuren binnen uw interieur. Binnen onze collectie hanteren wij 1250 verschillende stoffen en eindeloos veel kleuren, om u altijd van het juiste product te kunnen voorzien.

U kunt ook gratis kleurstalen bestellen om te kijken welke kleur binnen uw interieur past.

  • Welke opties zijn er mogelijk?

Binnen onze collectie kunt u kiezen voor verschillende extra opties voor uw product. Wij bieden u de volgende opties aan:

  • Bepaal zelf de plooi: enkele, dubbele, wave plooi of ringen.
  • De grootte van de plooi: Small, Medium of Big
  • De manier van pakketzijde: stuk of stel
  • De manier van voeren: Black-out en Molton

 

  • Wat zijn de afmetingen van de producten?

Door uw raam op te meten, kunt u kijken welke gordijnen voor uw woning in aanmerking komen. Gordijnen zijn zeer geschikt voor bijna elke ruimte en zorgen voor een chique uitstraling. Graag wijzen wij u op onze meetinstructies om de juiste afmetingen te bepalen.

 

De keuze

Hopelijk heeft u met bovenstaande informatie de juiste keuze kunnen maken. 

Twijfelt u nog welk gordijn het beste binnen uw interieur past of heeft u meer informatie nodig? Wij verwelkomen u graag in onze showroom om u van gepast advies te kunnen voorzien!

Heeft u wel het gordijn gevonden dat u zocht? Dan kunt u hier dit product direct online bestellen of bezoek onze showroom.