Afspraak inplannen

Showroom bezoek inplannen

Vanaf woensdag 3 maart is het weer mogelijk om onze showroom fysiek te bezoeken. Omdat wij efficiënt willen werken iedereen de mogelijkheid willen geven onze showroom op een veilige manier te bezoeken vragen wij wat extra informatie. Zo kunnen wij vooraf inschatten hoeveel tijd we nodig denken te hebben. Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Het is helaas niet mogelijk om vooraf  een tijdslot in te plannen voor een oriënterend bezoek aan onze showroom. U kunt op de dag dat u onze showroom wilt bezoeken telefonisch contact met ons opnemen op 010-4791388 wij kijken dan of er een tijdslot vrij is.

SHOWROOM BEZOEK INPLANNEN

Meetafspraak inplannen 

Ondanks dat u onze showroom tijdelijk niet kunt bezoeken, komen wij graag bij u langs om onze producten in te meten. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM  

Voordat we een afspraak inplannen, is het voor ons fijn om wat extra informatie te hebben. Wij verzoeken u het afspraakformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen zodat wij een duidelijk beeld hebben van de situatie. 

Zo voorkomen we verrassingen en kunnen wij u goed van dienst zijn.

MEETAFSPRAAK INPLANNEN

Afhaalafspraak inplannen 

Heeft u online of voor de lockdown een bestelling bij ons gedaan? Dan kan deze uiteraard afgehaald worden. Omdat we de aanloop moeten regulieren, is dit voorlopig alleen op afspraak mogelijk. Wanneer uw producten uit onze productie komen, nemen wij direct contact met u op om een afspraak in te plannen. Indien u een voorkeur voor een bepaalde dag heeft, kunt u dat via de onderstaande knop aangeven. 

AFHAALAFSPRAAK INPLANNEN

Reparatie aanleveren 

Heeft u een dringende reparatie en wilt u dat deze zo snel mogelijk laten repareren? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier zo volledig mogelijk in. 

REPARATIEAFSPRAAK INPLANNEN

Onderdelen bestellen 

Indien u onderdelen nodig heeft, kunt u deze zoals gebruikelijk online bestellen. Onze webshop is 24/7 geopend. Wij adviseren u om voor de optie ‘thuisbezorgen’ te kiezen dan hoeft u geen afhaalafspraak in te plannen en worden uw onderdelen bij u thuisbezorgd. 

ONDERDELEN BESTELLEN

Kleurstalen aanvragen 

Via de onderstaande knop kunt u gratis (kleur)stalen bestellen. Komt u er even niet uit en heeft u hulp nodig bij het kiezen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag!  010 - 261 60 01

KLEURSTALEN BESTELLEN