Plissé hordeur

Waarom Jaloezieënfabriek Zuid?

 • Sinds 1962 een begrip in Rotterdam
 • Eigen fabriek en showroom
 • Uitsluitend maatwerk producten
 • Betaal slechts 30% vooruit bij afhalen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Eigen service/reparatie afdeling
 • Showroom 6 dagen in de week geopend:
  za van 9.00 tot 16.00 uur en ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur
  Klantenservice: ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur en za 9.00 tot 10.00 uur

Stel je product samen

Plissé hordeur

Bepaal de afmetingen

Vul de gewenste maten in. Alle maten in centimeters invullen. LET OP: Alle bestelde maten zijn maakmaten.

(minimaal 70 cm, maximaal 190 cm)
(minimaal 182 cm, maximaal 272 cm)

Kies een kleur

Extra opties

Afbeelding voor Plissé hordeur

Productinformatie Plissé hordeur

Productietijd plisse hordeur: 10 - 15 werkdagen*

Plissé Hordeur

Het grootste voordeel van de plissé hordeur is dat de hordeur bijna op iedere deursituatie kan worden toegepast. Van enkele en dubbele deuren tot aan grote schuifpuien, alles is mogelijk. De plissé hordeur neemt weinig plaats in beslag en blijft tijdens het bedienen van de deur in elke gewenste positie staan. Is de zomer voorbij of begint het voorjaar juist? De plissé hordeur is heel eenvoudig te plaatsen en weer te verwijderen. Daarnaast beweegt de hordeur aan de onderzijde over een zeer platte geleidingsstrip die ervoor zorgt dat de hordeur tevens rolstoelvriendelijk is. Het gehele systeem is daarnaast onderhoudsvrij en weerbestendig.

Geniet van een perfecte bediening van uw plissé hordeur

In een ineengeschoven positie zit het gaas opgesloten in het aluminium sluitprofiel. Het systeem loopt in een zwarte weerbestendige ketting over de geleidingsstrip. Het openen en sluiten gaat eenvoudig door het aluminium bedieningsprofiel heen en weer te schuiven. De bediening is traploos zodat de deur op iedere positie blijft staan. De deur wordt daarnaast standaard geleverd met een borstelafdichting.

Maatvoering

Een plissé hordeur wordt niet per centimeter op maat gemaakt. De plissé hordeur is in 5 verschillende breedtetypes leverbaar: Type 96, E110, 130, 160 en 190. Welk type u krijgt, wordt bepaald door de breedte die u opgeeft bij het bestellen.
U geeft de strakke breedte maat op en wij bepalen het bijpassende type. De plissé hordeur kan niet per centimeter in de hoogte op maat gemaakt worden. De hoogte gaat in stapjes van 3cm, hierdoor kan uw hordeur wat hoger of lager in het profiel zitten.
Ook voor de hoogte geeft u de strakke maat door.

Geplisseerd horgaas voor uw plissé hordeur

Geplisseerd gaas is vele malen sterker dan vlak gaas. Weliswaar is de doorkijk iets minder dan bij de vlakke uitvoering, maar het gaas is beter zichtbaar waardoor men er niet zo snel tegenaan loopt. Bovendien zijn de spandraden die het plisségaas strak houden van ijzersterk nylon gemaakt. Standaard kan men kiezen uit zwart of grijs gaas. Zwart gaas heeft een betere doorkijk, maar is meer zichtbaar. Bij grijs gaas is de doorkijk iets minder, maar het valt daarentegen minder op.

De plissé hordeur is verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur!

Onderkant plissé hordeur

Standaard zijn de deuren verkrijgbaar in een tiental kleuren. Op wens is het optioneel mogelijk om de deurprofielen in iedere gewenste RAL kleur te leveren. Betreft de afmetingen van de plissé hordeur, kan deze vrij grote oppervlakken bedekken. Bij deuropeningen tot 1,90 meter breed en tot 3 meter hoog kunnen uit een stuk met een enkele plissédeur afgesloten worden. Indien een nog grotere breedte gewenst is, kan ervoor gekozen worden om twee deuren naast elkaar toe te laten lopen of zelfs twee deuren aan elkaar te koppelen. In beide gevallen worden boven- en onderprofiel uit een stuk op maat geleverd.

9 redenen om te kiezen voor een Plissé hordeur

 • De plissé hordeur is de meest populaire hor.
 • De plissé hordeur is enorm sterk.
 • De plissé hordeur raakt minder snel beschadigd dan bijvoorbeeld een rolhordeur.
 • De plissé hordeur kan geplaatst worden op grote oppervlakken/openingen.
 • De plissé hordeur blijft op iedere positie staan en schiet niet open of dicht.
 • De plissé hordeur is eenvoudig te verwijderen en te plaatsen.
 • De plissé hordeur neemt weinig plaats in beslag.
 • De plissé hordeur is in veel verschillende profielkleuren beschikbaar.
 • De plissé hordeur heeft twee gratis keuzes in kleur gaas: grijs of zwart.

klik hier voor technische specificaties en maatvoeringen 

 

* De productietijd is een inschatting en kan afwijken van het aantal opgegeven dagen. JFZ doet er alles aan om de productietijd te waarborgen. Mocht dit toch niet haalbaar zijn dan stellen wij u op de hoogte.