XL Rolgordijn

Waarom Jaloezieënfabriek Zuid?

 • Sinds 1962 een begrip in Rotterdam
 • Eigen fabriek en showroom
 • Uitsluitend maatwerk producten
 • Betaal slechts 30% vooruit bij afhalen
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Eigen service/reparatie afdeling
 • Showroom 6 dagen in de week geopend:
  za van 9.00 tot 16.00 uur en ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur
  Klantenservice: ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur en za 9.00 tot 10.00 uur

Stel je product samen

XL Rolgordijn

Bepaal de afmetingen

Vul de gewenste maten in. Alle maten in centimeters invullen. LET OP: Alle bestelde maten zijn maakmaten.

(minimaal 60 cm, maximaal 420 cm)
(minimaal 100 cm, maximaal 350 cm)

Montagehoogte i.v.m. childsafety

Hier dient u de montagehoogte gemeten vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur / plafond gaan in te voeren in centimeters (cm). De levering van kindveilige producten is volgens de nieuwe regelgeving een vereiste. Van de opgegeven montagehoogte trekken wij 150cm af i.v.m. de kindveiligheid, wat er overblijft is de lengte van uw bedieningskoord/ketting.
(minimaal 180 cm)

Kies een kleur

Extra opties

Afbeelding voor XL Rolgordijn

Productinformatie XL Rolgordijn

Productietijd: 15 - 20 werkdagen* 

Raampartijen zijn tegenwoordig groter, hoger en breder. Dat is de trend van hedendaagse architectuur. De normale systemen en stoffen zijn vaak niet geschikt voor deze maten. De oplossing voor deze raampartijen zijn XL rolgordijnen.

Dit kettingbediende rolgordijn is uitgevoerd met een aluminium buis van 61mm doorsnede en wordt geleverd voor afmetingen tot 420cm breedte. De universele montagesteunen kunnen worden toegepast voor wand en plafondmontage. De extra solide montagesteunen zijn van metaal en zijn voorzien van een kunststof afdekkap. Aan de onderkant van het rolgordijn bevindt zich een aluminium verzwaringsprofiel.

Bij een rolgordijn welke hoger is dan 3x de breedte is de kans zeer groot dat deze scheef zal oprollen. Het meebestellen van een spankabel is dringend te adviseren, indien geen spankabels zijn toegepast zal het scheef oprollen niet te corrigeren zijn.

De XL rolgordijnen zijn in 3 verschillende stofsoorten verkrijgbaar. De zonwerende en verduisterende stoffen zijn van polyester, welke nauwelijks kreukt en verkleurt. De XL rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in een screenstof.  Door de combinatie van PES&PVC in één, is de stof gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk.

Bevestiging

Alle producten van Jaloezieënfabriek Zuid worden met bevestigingsmaterialen (steunen) geleverd, deze hoeft u niet apart bij te bestellen.

 

* De productietijd is een inschatting en kan afwijken van het aantal opgegeven dagen. JFZ doet er alles aan om de productietijd te waarborgen. Mocht dit toch niet haalbaar zijn dan stellen wij u op de hoogte.

Stofeigenschappen

Polyester (zonwerend en verduisterend)
-       Minimale verkleuring.
-       Kreukt niet.
-       Hoge slijtweerstand.
-       Bij een hoogte van 200cm+ wordt het rolgordijn uitgevoerd met een horizontale naad. 

Screen
-       Combinatie van fiberglass, PVC en polyester.
-       Vochtbestendig.
-       Vlamvertragend.
-       Semi-transparant.
-       Bij een hoogte van 250cm+ wordt het rolgordijn uitgevoerd met een horizontale naad.

Aandachtspunten
 • Wanneer uw bestelling één of meer producten breder dan 250cm bevatten, worden alle producten in dezelfde buisdikte geleverd.
 • Bij vermelding van ''naast elkaar'' worden de producten in dezelfde buisdikte geleverd.
 • De eindcontrole vindt plaats conform EN13120 met doorvallend licht; geen strijklicht. Producten worden beoordeeld op een afstand van 1,5 meter.
 • De meetinstructies zijn voor standaard ramen/producten en situaties, heeft u een afwijkende situatie of raam dan kunt u het beste met een foto langskomen in onze showroom voor advies.
 • Voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kunt u terecht op onze FAQ pagina: https://www.jaloezieenfabriekzuid.nl/faq