Projecten

Projecten / Zakelijke opdrachtgevers

JaloezieënFabriek Zuid biedt haar zakelijke opdrachtgevers maatwerkoplossingen voor projecten op het gebied van binnenzonwering. Wij zijn gespecialiseerd in de projectmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. U kunt bij ons terecht voor het gehele traject van advies, productie, montage, onderhoud tot en met reiniging.
 

Onderscheidende punten:

  • Uitgebreide productkennis als gevolg van de sinds 1962 opgebouwde ‘know-how’;
  • Ruim assortiment. Naast onze eigen producten leveren wij de volgende merken: Luxaflex, Hunter  Douglas, Verosol en Becé;
  • Duidelijke afspraken;
  • Oplossinggerichte aanpak;

Onze medewerkers adviseren u over de uiteenlopende mogelijkheden en keuzes. De VCA gecertificeerde monteurs vormen onze eigen servicedienst en zijn ervaren in het meten en plaatsen van de producten.

Door onze eigen fabricagelijn en afspraken met onze leveranciers, kunnen wij u een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden, volledig in lijn met onze visie: ‘kwaliteit tegen een eerlijke prijs’.

Wij ontvangen u graag in onze showroom aan de Beverwaardseweg 295-299 te Rotterdam, welke is geopend ma-vr 9:00-17:00 uur za 9:00-16:00 uur. Uw vragen kunt u per mail onder onze aandacht brengen via projecten@jfz.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010-4791388.

Voor praktische informatie over de invloed van binnenzonwering op het binnenklimaat klik hier.